Акцент

Ковид 19 ще определи победителя на изборите у нас

Как така пандемията Ковид 19 ще повлияе на изборите у нас и дори може да определи победителя?
Предизборните проблеми на ГЕРБ няма да са нито пасквилната резолюция на ЕП, нито опозиционните крясъци на Корнелия Нинова и БСП.
Ковид 19 се завръща с пълна сила и в Европа и у нас. Заедно с останалите грипове и т.н. Ще трябва да се вземат непопулярни мерки. А и иде зима.
При над 40% дебили, които не вярват в коронавируса у нас и при истеричната ОФ-опозиция, за която всяко решение на кабинета е задължително грешно ни чака тежка медицинска и икономическа криза с елементи на политическа.
Независимо от обективните обстоятелства около Ковид 19 в Европа /ние все още сме добре/, всички проблеми ще бъдат приписани на правиттелството.
Но обратното – ако управлението успее да прекара с по-малко поражения държавата през зимата, това може да се превърне в плюс. Само раздаването на пари очевидно не помага. До изборите очаквам безкомпомисна медийна битка на лидерите. А това Борисов го умее.

Коментарите за “Ковид 19 ще определи победителя на изборите у нас

  1. 2020 год. ще се помни Covid19 и пълното раздаване на пари на хората във всички сфери на социалния и стопанския живот. Факт без коментар!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *