Снимкаа: Пресслужба на Прзидентството
Акцент, Избрано от автора, Коментари и Анализи

Няколко въпроса „Как така“?

Как така по времето на Борисов 50-те лева за пенсионерите бяха предизборно купуване на гласове, прах в очите на хората и унизително подаяние, а сега са насъщна необходимост, за която се търсят средства за над 300 милиона лева.
Как така програмите 60/40, 80/20 и 75/0 бяха безсмислени, зле организирани и недостатъчно ефективни, а днес служебнияят министър Гълъб Донев се чуди откъде да намери пари за тяхното продължаване?
Как така планът за устойчивост и развитие беше слаб, недомислен и недодялан, а май ще се представи в Брюксел само с козметични допълнения и корекции?
Как така някаква си учредителка на партията на Божков била заличена от листите /кои листи?/ месеци преди изборите от ЦИК /защо пък от ЦИК?/
Как така публично се изнасят имена на фирми и обеми на кредити, свързани с дна банка, пък била тя и ББР? Нещо за баковата тайна?
Как така шефове на спецслужби правят мълчалив бойкот на служебното правителство и пита ли се същото това правителство защо е така?
Как така се очаква от новия шеф на НАП Румен Спецов от Дубай за 2 месеца да вдигне събираемостта на данъците?

И не на последно място как така се появи партенката, че същото това служебно правителство, сставено от президента Румен Радев щяло да продължи да работи като редовно, припознато от някоя парламентарна партия, естествено близка до Румен Радев?